SHOP NU

Een beetje buiten

Met haar merk Ping & Moos vraagt Inge Stevens aandacht voor de natuur in de stad. Door middel van haar tijdloos vormgegeven interieurproducten hoopt zij de stad iets groener te kleuren.

Inge Stevens (1972) is opgegroeid in een klein dorp in Limburg. Haar vader was bakker en bracht haar de liefde bij voor het ambacht en de natuur. Ze volgt de docentenopleiding Tekenen en Schilderen aan de Akademie voor Beeldende Vorming in Tilburg en belandt na wat omzwervingen in de uitgeverswereld. Ze ontwikkelt boeken en andere producten voor Dick Bruna en werkt als bladmanager en freelance beeldredacteur voor verschillende uitgeverijen. Als vrijheid en familie lonken verhuist ze naar Maastricht (maar wel aan de rand van de stad…).

Voor haar eigen merk, Ping & Moos, maakt Inge intussen keramiek en andere interieurproducten. Krachtig in hun eenvoud, voor mensen die waarde hechten aan natuur, design en kwaliteit. Als expert in vastgoedpresentatie adviseert Inge bij verkoop en verhuizing op een integere en authentieke wijze. Meer informatie over vastgoedstyling, verkoopfotografie en verhuisrituelen vind je hier.

Moos (2003) is geboren in Amsterdam en dochter van Inge. Ze houdt van katten en volgt Japans aan de opleiding Oriëntaalse talen en communicatie Hogeschool Zuyd in Maastricht.

SAMEN | Het delen van kennis en ideeën is voor ons heel belangrijk. Dat is waarom we graag samenwerken met en voor jou!